Ontdek alle prijzen

QUAD KODIAK 700

Goedgekeurd voor op de openbare weg
Ontworpen voor iedereen die een robuuste ATV wil, om te werken in extreme omstandigheden, maar ook geschikt voor gebruik op de weg. Kodiak 700 biedt superieure prestaties en een uitstekende kwaliteit. Aangedreven door een motor van 708 cc met een groot koppel, uitgerust met een compact frame met een stoel die de hele dag comfortabel is, is de Kodiak 700 een onvermoeibare kracht die een lading van 140 kg plus de bestuurder kan dragen en tot 600 kg kan trekken.

ORIGINAL KETTLE E-5730

Houtskoolbarbecue
De originele Kettle-houtskoolbarbecue heeft een ruim rooster waarop u vlees en bijgerechten tegelijk kunt bereiden. Met luxe functies, zoals een instelling voor roken en koken op lage temperaturen, is het de ideale metgezel voor uw barbecues. Het One-Touch-reinigingssysteem wordt geleverd met een grote asopvangbak en ingebouwde gereedschapshaken voor gemakkelijke toegang tijdens het koken.

BKT ORIGINAL

Ethische katoenen kleding
BKT Original-kleding heeft niet alleen een moderne en casual stijl, maar is ook een voorbeeld van hoe het mogelijk is om ethisch en duurzaam te zijn, ook in de keuze van wat u draagt.
De stof die in BKT Original-kleding wordt gebruikt, is van ethisch katoen, dat wil zeggen geproduceerd met bijzondere aandacht voor het milieu en de werknemers. PCW (post-consumer waste) geregenereerd katoen, afkomstig van de recycling van oude kleding en textielverwerkingsafval, maakt het mogelijk het waterverbruik en de afvalproductie te verminderen, waardoor het hele productieproces veel duurzamer wordt.

*De afbeeldingen van de prijzen zijn enkel ter illustratie. 

GEWELDIGE BKT ORIGINAL WINACTIE