Ontdek alle prijzen

QUAD KODIAK 700

Gehomologeerd voor de openbare weg
Ontworpen voor iedereen die een robuuste quad wilt om hard te werken in extreme omstandigheden, maar ook geschikt voor gebruik op de weg. Kodiak 700 biedt superieure prestaties en uitstekende kwaliteit. De Kodiak 700 wordt aangedreven door een 708 cc-motor met geweldige koppel, uitgerust met een compact frame met een comfortabele zitting voor comfort de hele dag door en is een onvermoeibare werker die een lading van 140 kg plus een bestuurder kan dragen en tot 600 kg kan trekken.

ORIGINAL KETTLE E-5730

Houtskoolbarbecue
De Original Kettle-houtskoolbarbecue heeft een ruime grill waarop u tegelijkertijd vlees en bijgerechten kunt klaarmaken. Met premium functies zoals een instelling voor roken en bakken tegen lage temperaturen is het de ideale partner voor uw grillavonden. Het reinigingssysteem met één druk komt met een grote asverzamelbak en ingebouwde gereedschapshaken voor gemakkelijke toegang bij het koken.

BKT ORIGINAL

Ethische katoenen kleding
BKT Original-kleding is, naast een moderne en alledaagse stijl, een voorbeeld van hoe u ook bij wat u draagt ethisch en duurzaam kunt zijn.
De stof die wordt gebruikt in BKT Original-kleding bevat ethisch katoen, d.w.z. geproduceerd met bijzondere aandacht voor het milieu en de werknemers. Geregenereerd PCW-katoen (Post Consumer Waste), uit de recyclage van oude kleding en textielafvalverwerking, maakt het mogelijk om het waterverbruik en de afvalcreatie te verminderen waardoor het hele productieproces veel duurzamer wordt.

*Les images des prix en jeu sont uniquement fournies à titre d’exemple.

DE GROTE BKT ORIGINAL WEDSTRIJD